Acasă Monden Dragnea Jr. adus cu jandarmii in fata judecatorilor. E acuzat de o...

Dragnea Jr. adus cu jandarmii in fata judecatorilor. E acuzat de o teapa de un milion de euro

997

Fiul lui Liviu Dragnea va fi citat cu mandat de aducere in dosarul Tel Drum, dupa ce a lipsit fara nicio explicatie, miercuri, de la termenul din dosarul in care directorii societatii sunt judecati pentru „teapa” de 1 milion de euro din fonduri europene, informeaza Adevarul. 

Valentin Dragnea va fi citat cu mandate de aducere pentru urmatorul termen de judecata, care va avea loc in data de 30 septembrie. Asta inseamna ca fiul lui Liviu Deragnea va veni insotit de politisti judiciari sau jandarmi pana in fata judecatorului. Fiul lui Liviu Dragnea urma a fi audiat la termenul de miercuri in dosarul in care Petre Pitis, director general al Tel Drum, Nedea Florea, director adjunct, si Mircea Visan, angajat al firmei, sunt judecati pe fond dupa ce procurorii DNA i-au deferit justitiei pentru obtinere pe nedrept de fonduri europene. In rechizitoriu, procurorii DNA retin ca Tel Drum si reprezentantii societatii au obtinut ilegal o rambursare de 1 milion de euro.

Liviu Dragnea e acuzat in Dosarul Tel Drum de abuz in serviciu (2-7 ani), grup infractional organizat (1-5 ani) si fraude cu fonduri europene (2 la 7 ani), infractiuni pe care le-ar fi comis in perioada in care era seful Consiliului Judetean (CJ) Teleorman, adica in perioada 2000-2012. Singura situatie in care faptele lui Dragnea ar fi departe de prescriere, e aceea in care procurorii DNA ar dovedi ca el s-a implicat in grupul infractional al Tel Drum si dupa ce nu a mai detinut functia de presedinte al CJ Teleorman.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos