Acasă Bucuresti A MURIT! Era printre cei mai cunoscuti prezentatori TV din Romania!

A MURIT! Era printre cei mai cunoscuti prezentatori TV din Romania!

978
Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din presa românească a murit azi, scrie stiripesurse.ro.Florin Mitu, unul dintre cei mai cunoscuţi crainici ai Televiziunii Române, a murit miercuri, după o lungă suferinţă

Florin Mitu a murit după ce în ultimii ani a fost grav bolnav şi a avut nevoie permanentă de asistenţă şi supraveghere medicală.

În toamna lui 2014, Florin Mitu suferise un accident vascular cerebral şi a fost internat în stare gravă la Spitalul de Urgenţă Floreasca. A fost externat, dar de atunci a avut mereu nevoie de îngrijiri medicale.


Citeste si:

Un cunoscut lider PSD a murit in aceasta dimineata!

Un actor celebru, care juca in Anatomia lui Grey, a MURIT! L-ai vazut si in ”Cheers!”


Înainte de 1989, Florin Mitu prezenta aproape seară de seară Telejurnalul de la TVR. Fost coleg cu alte nume mari ale televiziunii, ca Nicolae Melinescu, Delia Budeanu sau Sanda Țăranu, Florin Mitu a renunţat la micul ecran şi a devenit profesor de jurnalism, cariera sa în lumea televiziunii fiind din ce în ce mai discretă, înainte de a se pensiona, în 2009.

Florin Mitu va fi înmormântat vineri sau sâmbătă, la Cimitirul Evanghelic Bellu, a declarat soţia lui Florin Mitu, Marilena Mitu, la România TV, explicând că data funeraliilor va fi fixată în funcţie de sosirea fiului lor din Statele Unite ale Americii.

 

content-image

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos