Acasă Bucuresti Unul dintre cei mai iubiti DUHOVNICI din Romania a plecat la Domnul!

Unul dintre cei mai iubiti DUHOVNICI din Romania a plecat la Domnul!

44

Unul dintre cei mai iubiti duhovnici din tara noastra a plecat la Domnul in urma unui accident cardio-vascular, scrie realitatea.net.

Preotul Victor Neamţu a slujit 33 de ani la Biserica din Centrul Civic. S-a stins la nici 58 de ani, în urma unui masiv accident vascular.

Părintele a suferit, sâmbătă, două accidente vasculare şi a stat trei zile în comă. Ieri dimineaţă s-a stins şi a plecat la Ceruri.

A fost timp de 33 de ani preot paroh la Biserica de Lemn şi visul său a fost să contruiască o catedrală în Centrul Civic. A contribuit la înfiinţarea Seminarului Teologic de la Braşov pe care l-a condus ani buni şi unde a fost profesor.


Citeste si:

Va spun acuma, ca un duhovnic: Nu se supara Dumnezeu pe greselile noastre atat de mult pe cat se supara daca suntem nepasatori – Arsenie Papacioc

Maine il SARBATORIM pe unul dintre cei mai iubiti SFINTI din Romania! A fost canonizat de curand!


Mitropolitul Ardealului, ÎPS dr. Laurenţiu Streza, l-a distins pe părintele Neamţu cu Crucea şaguniană, în 2013, dar a primit şi Crucea Patriarhală de la Preafericitul Teoctist, scrie adevarul.ro.

Trupul neînsufleţit al părintelui a fost depus la biserica din Centrul Civic, în această seară urmând să aibă loc priveghiul, iar vineri să aibă loc slujba de înmormântare.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos