A MURIT! Probabil i-ai fredonat MUZICA de mii de ori!

Jack Ely, cunoscut pentru piesa „Louie, Louie”, s-a stins la varsta de 71 de ani. Regretatul cantaret a murit in resedinta sa din Redmond, statul american Oregon.

varese-sarabandeDecesul lui Jack Ely a survenit in urma unei boli necunoscute. Vestea trista a fost confirmata de fiul sau, Sean Ely.

„Din pricina convingerilor sale religioase, nu suntem siguri despre ce boala este vorba”, a declarat fiul regretatului cantaret, Sean Ely, potrivit theguardian.com, scrie spynews.ro.

Jack Ely a fost co-fondatorul trupei Kingsmen, care a a luat nastere in 1959. Patru ani mai tarziu, formatia a inregistrat melodia „Louie, Louie” in orasul Portland. Single-ul rock din 1963 ale carui versuri neinteligibile au fost investigate de trei agentii guvernamentale americane, inclusiv de FBI.

Interpretat de Jack Ely si grupul The Kingsmen, cantecul „Louie Louie” a devenit un hit al anului 1963, desi singurele cuvinte care putea fi „descifrate” in versurile sale se aflau in titlul piesei. Cantecul a fost interzis in statul american Indiana.