Acasă Social A murit psihiatrul Florin Tudose!

A murit psihiatrul Florin Tudose!

28

Celebrul medic psihiatru Florin Tudose, in varsta de 62 de ani, a incetat din viata, in urma cu cateva ore. Acesta a suferit un infarct in curtea casei sale parintesti din Cosereni, judetul Ialomita, in momentul in care a incercat sa urce in masina la scurt timp dupa ce facuse cateva cumparaturi. 

Medicii ambulantei chemati de sotia sa au incercat sa-l readuca la viata, insa fara rezultat.  Potrivit acestora, la fata locului a fost trimis si un echipaj SMURD de la Bucuresti, insa acesta a ajuns acolo cand psihiatrul era deja decedat. Trupul neinsufletit al psihiatrului Florin Tudose a fost transportat la morga spitalului din Urziceni.

Psihiatrul se afla in evidentele medicilor de mai multi ani cu afectiuni medicale, el suferind de hipertensiune arteriala. Desi nu exista suspiciuni privind eventuala comitere a unor infractiuni, Inspectoratul de Politie Judetean Ialomita a deschis in acest caz dosar penal pentru moarte suspecta, potrivit prevederilor legale in astfel de situatii.

Florin Tudose conducea sectia de psihiatrie a Spitalului Universitar din Capitala. In cariera sa, acesta a scris peste 120 de articole de specialitate si mai multe carti. A infiintat primul serviciu de Psihiatrie de Legatura, devenit centru de referinta pentru reforma in psihiatrie din Romania.

Sursa: Mediafax

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos