Acasă Social Elena Udrea si Monica Macovei, reactii la moartea psihiatrului Florin Tudose! Vezi...

Elena Udrea si Monica Macovei, reactii la moartea psihiatrului Florin Tudose! Vezi ce au scris

26

La doar cateva minute de la aflarea tristei vesti ca psihiatrul Florin Tudose a incetat din viata, atat Elena Udrea cat si Monica Macovei au lasat cateva randuri pe Facebook in memoria medicului. 

„Astazi a murit Florin Tudose. Sunt socata! Nu pot sa cred! Acum cateva zile eram impreuna la lansarea volumului sau Psihopolitica. Mi-a daruit o carte cu autograf si cateva cuvinte frumoase, ca semn al increderii sale. L-am pretuit pentru generozitatea sa, pentru intransigenta sa, si ii multumesc pentru increderea pe care a avut-o in mine. Sa fie iubit in ceruri cum l-au iubit familia si prietenii sai!”, a scris Monica Macovei.

Mai mult, europarlamentarul aminteste o declaratie a psihiatrului despre ea – „Monica Macovei ma face sa ma simt mandru ca sunt roman”.

La randul sau, si presedintele PMP, Elena Udrea, transmite un mesaj pe reteaua de socializare.

„Am aflat cu tristete de moartea fulgeratoare a medicului Florin Tudose. A fost un om extraordinar, de o vasta cultura si, pentru mine, a fost o onoare sa-l cunosc. Sincere condoleante familiei indurerate. Dumnezeu sa-l odihneasca!”, a scris Elena Udrea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos