Acasă Monden A murit unul din membrii trupei Holograf! Dan Bittman: Nu credeam ca...

A murit unul din membrii trupei Holograf! Dan Bittman: Nu credeam ca doare atat de tare…

Clăparul şi chitaristul Mihai Coman, colaborator al trupei Holograf de mai bine de 20 ani, a încetat din viaţă în urma unei boli necruţătoare, la vârsta de 62 de ani. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina de Facebook a celebrei trupe.

„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre”.

Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003), un pianist remarcabil, dar şi un „om bun la toate”, care s-a ocupat inclusiv de masterizarea şi mixarea ultimelor albume ale trupei, fiind şi un excelent inginer de sunet. În ultima perioadă, însă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. La unul dintre cele mai recente concerte, din luna martie, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă, absent motivat la acea dată.

„Nu credeam că doare atât de tare… Mihai… Mergi cu Dumnezeu!”, a scris Dan Bittman pe pagina oficială de Facebook.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentFOTO – VIDEO Asa arata bucata din Dunare peste care Tel Drum s-a facut proprietar si unde Liviu Dragnea merge la pescuit!
Articolul următorUn razboi poate izbucni in orice clipa! China cere de URGENTA cetatenilor sai sa FUGA din Coreea de Nord!