Acasă Monden Pentru ca a indraznit sa critice Guvernul, Simona Gherghe, insarcinata in luna...

Pentru ca a indraznit sa critice Guvernul, Simona Gherghe, insarcinata in luna a 8-a, a devenit tinta ATACURILOR josnice ale PSD!

165

Vedeta Antenei 1, Simona Gherghe, a reacționat la schimbările privind indemnizația pentru creșterea copilului. Vedeta este gravidă în opt luni, iar în curând va deveni mamă pentru prima oară. Vedeta este nemulțumită de decizia guvernului PSD privind plafonarea indemnizației.

„Mi se pare că se creează o discriminare între salariați. Toți plătim impozite. La impozite nu zice nimeni că dacă depășim o anumită cotă se plafonează. Problema nu este suma la care se plafonează, ci pragul. E o chestiune de principiu. Guvernul Cioloș a vrut să facă aceeași prostie și președintele PSD, Liviu Dragnea, a condamnat acea intenție. Aș vrea să-l rog pe domnul Dragnea să-mi arate acum în programul de guvernare implementat unde scrie în acest program de guvernare că urmează să fie plafonată această indemnizație de creștere a copilului. Eu înțeleg că Guvernul e disperat să găsească soluții de creștere a veniturilor și nu de scădere, dar dacă le scazi să nu o facă totuși de la copii”, a declarat Simona Gherghe.

Imediat jurnalista a devenit ținta acuzațiilor PSD, anunta Flux24.

Stiam ca e multa mizerie in presa, ca si in alte parti. Nivelul, insa, intrece orice limita in cazul unora. Ca sa apere un partid se razboiesc si jignesc o femeie gravida, in luna a 8-a, care a indraznit sa critice civilizat o posibila masura de plafonare a indemnizatiei pentru cresterea copilului. Mizerabili fara margini. Culmea este ca le fac si rau celor pe care ii slugaresc politic, a scris pe facebook soțul Simonei, Răzvan Săndulescu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos