Acasă Arges A omorat un om si a ranit alti 7 din TERIBILISM! Tanarul...

A omorat un om si a ranit alti 7 din TERIBILISM! Tanarul din Arges care a intrat in multime vroia sa faca drifturi in parcare!

Tragedie produsă în curtea unei fabrici de componente auto din Argeş. Un om a murit, iar şapte au fost răniţi după ce un şofer a spulberat cu maşina cu grup de angajaţi, colegi de-ai lui. Tânărul de 22 de ani a făcut drifturi pe un drum din apropierea fabricii, a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin în oameni. De câteva ore dă explicaţii poliţiştilor, anunta Digi24.ro.

Poliţiştii l-au dus la secţie pe şoferul care intrase cu maşina în colegii lui în vreme ce 10 echipaje de medicale veneau să dea primul ajutor răniţilor. O femeie nu a mai putut fi salvată însă.

Maşina condusă de tânărul de 22 de ani a lovit un grup de aproape 20 de colegi care erau în pauză în curtea fabricii. Unii au apucat să se ferească şi au devenit martori în ancheta poliţiştilor.

– A avut viteză?

– Da. 80 pe oră.

– Făcea drifturi?

– A făcut drifturi în parcare, el a vrut să iasă tare, presupun. Dar asta nu e curbă de ieşit tare, cu 80 pe oră. A luat curba cu viteză, s-a dus în bordură şi din bordură s-a dus acolo.

La audieri, tânărul le-a spus poliţiştilor că venise să îi aducă un pachet unui coleg.

După ce ar fi lăsat pachetul la fabrică, tânărul a pornit cu autoturismul de undeva de la câteva zeci de metri depărtare de locul unde mă aflu. Până în această zonă avea 50-60 de kilometri la oră. Aici a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a lovit acest gard. În spatele gardului se aflau câteva persoane, printre care şi femeia care şi-a pierdut viaţa”, relatează Laurenţiu Rădulescu, reporter Digi24.

Mama tânărului care a intrat cu maşina în colegii lui nu înţelege ce s-a întâmplat.

– A fost supărat pe prietenă?

– Nu, nu, nici nu se pune problema. A plecat, a zis că are o treabă şi că vine înapoi.

Pe fondul unei viteze excesive, a pătruns în curtea interioară a unei fabrici, în spaţiul amenjat pentru angajaţi. Din acest eveniment a rezultat decesul unei persoane, o femeie”, spune Andreea Însurăţelu, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Şapte oameni au fost răniţi de colegul lor care nu a mai putut stăpâni maşina. Cinci au fost internaţi, dar acum numai doi au rămas la spital.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPremierul Grindeanu ii da o PALMA MORALA lui Dragnea! Ruptura TOTALA in PSD!
Articolul următorLider PSD umilit la Antena 3: Vreti sa va CALC IN PICIOARE?!