Acasă Stirea zilei A ucis o romanca intr-un mall din Emiratele Arabe! Astazi a fost...

A ucis o romanca intr-un mall din Emiratele Arabe! Astazi a fost DECAPITATA de autoritati!

La aproape 6 luni dupa ce a ucis cu sange rece o romanca aflata intamplator intr-un mall, autoritatile din Emiratele Arabe Unite au decapitat o femeie gasita vinovata pentru crima, informeaza mediafax.ro.

Autorităţile din Emiratele Arabe Unite au executat, luni, o femeie condamnată pentru terorism, după uciderea unei educatoare americane de origine română, Ibolya Ryan, în decembrie, relatează agenţia oficială WAM, citată de Reuters în pagina electronică.

Ala’a Badr Abdullah al-Hashemi, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnată la moarte pentru că a ucis o educatoare identificată ca fiind Ibolya Ryan, de origine română, mama unor gemeni în vârstă de 11 ani, înjunghiind-o în toaleta unui centru comercial din Abu Dhabi.

Hashemi a fost de asemenea condamnată pentru că a înfiinţat un cont pe reţelele de socializare pentru a răspândi ideologia extremistă cu intenţia de a submina autorităţile şi pentru că a oferit bani organizaţiilor militante în vederea comiterii de atacuri, a precizat agenţia WAM.


Citeste si:

VESTE EXCELENTA pentru ROMANI: Emiratele Arabe Unite au ridicat obligativitatea VIZELOR pentru 13 tari membre ale Uniunii Europene!

Ce interdictii are, in ultimele 24 de ore din viata, romanul condamnat la moarte in Malaysia!


Poliţia a precizat că Hashemi s-a radicalizat pe Internet şi că intenţiona să ucidă un cetăţean străin la întâmplare, nu neapărat un american.

Ryan, în vârstă de 47 de ani, era cetăţean american şi a fost formată în Statele Unite, fiind repartizată în EAU în septembrie 2013. Potrivit unei înregistrări video, ea a fost ucisă de o persoană care purta robă tradiţională şi văl integral.

Femeia poate fi văzută în imagini cum se plimbă liniştită în mall, după care ia un ziar şi dispare pe un hol. După o oră şi jumătate, ea reapare şi fuge către un lift. O femeie încearcă să o oprească să intre în lift, dar se retrage. Persoana suspectă iese apoi grăbită din mall. Un oficial a declarat că o „luptă” a avut loc între victimă şi atactor în toaleta femeilor chiar înainte de înjunghiere.

Emiratele Arabe Unite, o federaţie de şapte state, este un aliat al occidentalilor, o ţară în care numărul străinilor este mai mare ca al populaţiei locale şi care se prezintă drept un „paradis” într-un Orient Mijlociu afectat de conflicte. EAU face parte din coaliţia condusă de Statele Unite împotriva grupării Statul Islamic (SI) în Irak şi Siria.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentPlanta aceasta poate fi periculoasa pentru oameni! Toata lumea ingrijeste Dieffenbachia, dar nimeni nu stie pericolul!
Articolul următorVestea asteptata de toata lumea: Grecia este SALVATA de la faliment!