20.2 C
București
joi, iulie 25, 2024
AcasăSocialVESTE EXCELENTA pentru ROMANI: Emiratele Arabe Unite au ridicat obligativitatea VIZELOR pentru...

VESTE EXCELENTA pentru ROMANI: Emiratele Arabe Unite au ridicat obligativitatea VIZELOR pentru 13 tari membre ale Uniunii Europene!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Emiratele Arabe Unite au anuntat ca a fost ridicata obligativitatea vizelor pentru cetatenii a 13 tari membre ale Uniunii Europene, printre care si Romania si Ungaria.

Eliminarea obligativitatii vizelor va intra in vigoare incepand cu data de 22 martie, iar tarile care beneficiaza de aceasta facilitate – in afara de cele doua tari amintite – sunt: Polonia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Lituania, Letonia, Estonia, Malta, Cipru, Croatia si Bulgaria.

Astfel, Emiratele Arabe Unite vor asigura pentru cetatenii celor 28 de state membre ale UE posibilitatea de a calatori in aceasta tara fara sa fie nevoie de solicitarea vizei.

Guvernul Emiratelor Arabe a precizat, intr-un comunicat, ca a luat toate masurile necesare pentru ca cetatenii din tarile amintite sa poata beneficia de aceasta facilitate la toate punctele de trecere a frontierei.

In comunicat se mai mentioneaza ca scopul Emiratelor Arabe este de a consolida relatiile politice si economice cu Uniunea Europeana, precum si promovarea turismului in ambele directii.

Sursa: capital.ro

Ultimele stiri