Acasă Turism A vrut sa faca pe smecherul si si-a rupt gatul! Un schior...

A vrut sa faca pe smecherul si si-a rupt gatul! Un schior a intrat în zona interzisă in Poiană

215

Din cauza lipsei de zăpadă, cu excepția pârtiei Stadion, pârtiile din Poiana Brașov sunt închise. Un schior s-a crezut însă șmecher și a încercat să coboare pe o pârtie închisă. A nimerit o zonă cu zăpadă foarte subțire, a căzut și s-a accidentat grav la coloană.

„Reamintim iubitorilor sporturilor de iarnă că domeniul schiabil din Poiana Brașov și Masivul Postăvaru nu a fost încă deschis, cu excepția pârtiei Stadion.

Deși zilele acestea a nins în partea superioară a masivului, depunându-se un strat de zăpadă, acesta este insuficient pentru începerea în siguranță a sezonului.

La acest moment se lucrează intens ori de câte ori temperaturile permit producerea zăpezii artificiale, care este deocamdată depozitată în grămezi, pentru conservare, nefiind distribuită uniform și nivelată pe întreaga suprafață a pârtiei.

Citește și: Drogat, un șofer de 19 ani a lovit cu mașina un bărbat de 67 de ani și a fugit. Bătrânul a murit

În aceste condiții, există zone care sunt acoperite doar de stratul superficial de zăpadă naturală, insuficient însă pentru a acoperi denivelările și rigolele”, au declarat reprezentanții Salvamont Poiana Brașov, relatează bizbrasov.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos