Acasă Cultura Acasa TV dispare din Romania! Decizie neasteptata a companiei care detine PRO...

Acasa TV dispare din Romania! Decizie neasteptata a companiei care detine PRO TV!

63

Compania internationala care detine PRO TV in Romania a luat decizia ca televiziunile mai mici: Sport.ro, Acasă TV și Acasă Gold, sa isi schimbe denumirile, logo-urile si imaginea pentru prima dată de la înființarea stațiilor.

Pentru a face asta, Pro TV a înregistrat deja la OSIM mai multe mărci ce vor fi folosite si ca logo pentru televiziunile amintite.

În această toamnă, universul PRO își propune să reunească toate canalele TV din grup sub același concept grafic, vizual, dar și la nivel de denumiri”, spun oficialii canalului, citati de Pagina de media.

Grupul Pro va avea o singură identitate, un singur concept, în lumina căruia vor fi dezvoltate toate elementele de branding ale celor șase canale TV, adică Pro TV, Acasă TV, Acasă Gold Pro TV Internațional, Sport.ro și Pro Cinema.

Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV, explică mutarea:

“Până în acest moment, fiecare dintre canalele noastre secundare era perceput ca o entitate distinctă. Din această toamnă, ne dorim ca universul PRO să devină mai mare, mai puternic, iar grupul PRO să fie perceput ca un întreg. Avem canale secundare foarte puternice, cu o istorie bogată și ne dorim ca fiecare dintre acestea să funcționeze sub aceeași umbrelă PRO. În două cuvinte, suntem PRO!”.

Pentru schimbarea de nume, Pro TV a înregistrat la OSIM mai multe mărci.

Este vorba de Pro 2Pro X și Pro Gold. Extrasele de la OSIM au fost publicate de blogul PaulNistor.ro. Paul Nistor a trecut în revistă toate numele luate deja de la Pro TV.

Pe lângă aceste nume noi, la OSIM sunt înregistrate și mai multe variante grafice pentru brandul umbrelă PRO.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos