Un accident extrem de grav a avut in judetul Salaj, un microbuz plin cu oameni intrand in coliziune cu o autoutilitara.

Purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Andrei Jacodi, a declarat la Digi24 că accidentul s-a produs între localitățile localitățile Hereclean și Vârșolț.

Din primele informații, o autoutilitară a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat în șanț, 13 persoane fiind transportate la spital.

„Un grav accident de circulaţie a avut loc între localităţile Hereclean şi Vârşolţ, după ce o autoutilitară a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că şoferul autoutilitarei, într-o curbă la dreapta, din cauza neatenţiei, a pătruns pe contrasens, întrând în coliziune cu un microbuz. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat în şanţ, 13 persoane fiind transportate la spital”, a declarat marţi, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

El a precizat că șoferul microbuzului a fost descarcerat, fiind transportat de altfel la spital, dar că într-o stare mai gravă.

Traficul este blocat pe ambele sensuri de circulație, anunta digi24.ro.

La fața locului au intervenit și cinci ambulanțe, dintre care trei de la Zalău, una de la Jibou și una de la Șimleu Silvaniei.