Bucuresti

Accident grav pe A2! Un AUTOCAR plin cu ucraineni s-a rasturnat în șant!

Doua persoane au murit si alte zece sunt grav ranite in urma accidentului, scrire realitatea.net.

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat pentru MEDIAFAX că accidentul s-a petrecut în judeţul Călăraşi, pe sensul de mers spre Bucureşti, şi că spre zona respectivă au plecat aproximativ 15 maşini de intervenţie ale Serviciului de Ambulanţă şi ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă, în judeţ fiind declanşat planul roşu.

Potrivit primelor informaţii s-ar părea că, din cauza oboselii, şoferul ar fi adormit la volan şi, ca urmare, autocarul a ieşit de pe autostradă şi s-a răsturnat în şanţ pe partea dreapta.


 

Citeste si:

DEZASTRU pe A2! Accidente in lant si cozi de masini fara sfarsit la statia de taxare!

Si-au gasit sfarsitul in concediu! 5 morti in urma unui accident in Constanta!

Un echipaj de politie a dat peste un biciclist si a fugit de la locul accidentului!


 

Din primele date, în urma accidentului, două persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe au fost rănite. Potrivit secretarului de stat, un bilanţ exact al accidentului va putea fi cunoscut în cursul dimineţii de duminică.

Raed Arafat a declarat că pasagerii ucraineni ai autocarului sunt aduşi cu toţii la spitale din Bucureşti pentru investigaţii sau pentru tratamente ori intervenţii în cazul în care este necesar acest lucru.

Potrivit lui Arafat, până la ora actuală se ştie că unul dintre răniţi, un copil, este în comă, el suferind o amputaţie.

Ultimele stiri

Spre TOP