20.2 C
București
miercuri, aprilie 17, 2024
AcasăStirea zileiDEZASTRU pe A2! Accidente in lant si cozi de masini fara sfarsit...

DEZASTRU pe A2! Accidente in lant si cozi de masini fara sfarsit la statia de taxare!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Șoferii care merg la mare, sau vin de la mare, trec printr-una adevarat iad la Festesti, la statia de taxare, scrie realitatea.net.

Ambuteiajul s-a soldat cu mai multe accidente şi cu o coloană de maşini interminabilă. Poliţiştii încearcă să-i convingă pe şoferi să achite taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate.

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Românie (IGPR) informează că, la ora 9.45, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul este intens. La staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului.

Poliţiştii prezenţi în zonă informează conducătorii auto că pot plăti taxa prin SMS sau la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate, însă aceştia preferă să achite cash.


Citeste si:

Peste 100.000 de soferi nu au platit taxa de pod de la Fetesti! Acum stau si asteapta CONSECINTELE!


„Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Ulterior, au mai avut loc şi două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci maşini, la kilometrii 135 şi 140, iar banda a doua a fost blocată”, se arată în comunicatul Centrului Infotrafic.

De asemenea, se circulă îngreunat, în coloană, şi pe autostrada A4, de la ieşirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea. Deoarece multe autovehicule erau încadrate pe banda de urgenţă, echipajele de poliţie nu au putut ajunge în timp util la locul unui accident rutier, pentru a fluidiza circulaţia.

Coloane de autovehicule s-au format şi pe DN Centura Bucureşti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atât dinspre Glina, cât şi dinspre Otopeni, deoarece foarte mulţi şoferi intenţionează să circule pe autostradă.

Poliţiştii prezenţi în zonă redirecţionează periodic circulaţia dinspre Bucureşti pe banda a doua a autostrăzii.

S-a format o coloană de maşini şi pe breteaua de acces în Centura Bucureştiului dinspre Constanţa, pe banda de decelerare, dar şi pe banda unu a autostrăzii. Pentru a evita producerea de accidente pe A2, poliţiştii vor fluidiza circulaţia cu precădere la ieşirea de pe autostradă, însă acest lucru va afecta traficul rutier de pe Centura Bucureştiului, în zona nodului rutier.

Oamenii legii le reaminteşte conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV Petrom, Mol, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577.

Ultimele stiri