Acasă Mehedinti Sumă-record platită pentru un loc de parcare în România. Și culmea, la...

Sumă-record platită pentru un loc de parcare în România. Și culmea, la Mehedinți!

Un bărbat din Drobeta-Turnu Severin a plătit o sumă-record pentru un loc de parcare în fața blocului. Alți doi locatari au fost dispuși și ei să scoată din buzunar sume importante.

La una dintre licitațiile pentru parcare în zona Crihala Nord, un severinean a oferit nici mai mult, nici mai puțin de 15.000 lei, echivalentul a 3.000 euro. Decizia acestuia este cu atât mai surprinzătoare cu cât, în respectiva parcare, în urma licitației, au mai rămas locuri libere, relatează actualmehedinti.ro.

Abonamentul este valabil un an, iar bărbatul a achitat suma licitată către Direcția de Patrimoniu a Primăriei Severin. De altfel, conform regulamentului în vigoare, anul viitor, suma pentru acest loc de parcare va rămâne aceeași și anul viitor, o modificare a sumei putând fi realizată abia în 2025. Aceasta este cea mai mare sumă plătită de un cetățean de când se organizează licitații publice pentru parcările de reședință.

În aceeași parcare, au mai fost licitate alte două locuri de parcare la sumele de 10.000 lei, respectiv 5.000 lei. În mod normal, licitația pentru un loc de parcare pornește de la suma de 150 lei/an.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSoluția lui Titi Aur pentru reducerea numărului de accidente mortale cauzate de șoferii drogați și beți
Articolul următorPericol în creștere: Numărul cazurilor de cancer la vârste sub 50 de ani s-a dublat în ultimele decenii