Acasă Arges Accident IMPOSIBIL de descris: Si-a lovit soacra cu masina, a tarat-o 50...

Accident IMPOSIBIL de descris: Si-a lovit soacra cu masina, a tarat-o 50 de metri, iar peste cateva zile face nunta!

72

Dupa ce a vazut ce a facut, viitoarea sotie a devenit instant fosta nevasta, scrie realitatea.net.

Un bărbat şi-a nenorocit soacra cu doar o săptămână înainte de nuntă. Femeia a fost târâtă cu maşina aproape 50 de metri şi a ajuns la spital în stare gravă.

Petrecerea a fost anulată, iar cel care ar fi trebuit să fie mire este cercetat acum pentru vătămare corporală şi fugă de la locul accidentului.

 Cuplul din Vlădeşti – Argeş plănuise nunta duminica viitoare. Cei doi tineri s-au certat, femeia a fost lovită de bărbat şi a plecat la mama sa împreună cu cei doi copii. Bărbatul nu a acceptat situaţia, şi-a băgat copiii cu forţa în maşină şi, când a vrut să plece, soacra s-a prins de maşină şi a fost târâtă pe şosea 50 de metri.

Citeste si:

Ti se INMOAIE inima! Reactia unui politist catre o fetita de cativa anisori, al carei tata tocmai a murit intr-un accident!

Accident EPIC! A intrat cu masina intr-un TANC!


Bărbatul a oprit într-un târziu maşina. A mers să vadă în ce stare este femeia şi, când a văzut că era plină de sânge, a plecat de la locul accidentului. A ajuns până la urmă la poliţie. Victima a fost transortată la Spitalul Municipal din Câmpulung Muscel cu grave traumatisme craniene,iar politiştii au început o anchetă.

Tânărul va fi cercetat penal şi pentru fugă de la locul accidentului, nu doar pentru vătămare corporală din culpă. Nunta a fost anulată.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos