Acasă Arges 200 de copii de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti au primit...

200 de copii de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti au primit ceai OTRAVIT!

1854

Daca nu era vigilenta unui medic de garda putem vorbi despre moartea a zeci, poate chiar sute de copii, scrie realitatea.net.

Un medic de gardă a fost cel care a descoperit că ceaiul preparat pentru copiii de la spitalul de pediatrie piteştean nu e bun. A cerut o cană cu ceai şi, când a dus cana la gură, a simţit că îi ia gura foc. Alarmat, a chemat şi o asistentă să bea. Aceeaşi senzaţie. Aşa că ceaiul a fost oprit, înainte să ajungă la micuţi.

Direcţia pentru Sănătate Publică a făcut un control în spital.

„Proba de ceai de ieri este sigilată şi s-a luat hotărârea atât de către conducerea spitalului , cât şi de DSP să fie sesizată poliţia şi să se facă o probă toxicologică din ceaiul care a fost consumat ieri dimineaţă. Medicul ne-a spus că are gustul şi mirosul, un miros specific, nu putem spune nimic până nu se fac probele toxicologice”, a declarat directorul DSP Argeş, Sorina Honţaru.


Citeste si:

VIDEO GREU DE INGHITIT! Copii legati de gard, in soare, la un centru de plasament din Bucuresti!

VIDEO – Dascal foarte respectat in Romania: Copiii nostri termina 12 clase si nu sunt buni de nimic!


Probele din ceaiul care ar fi trebuit servit copiilor au fost sigilate şi trimise la Institutul Mina Minovici, din Bucureşti. Peste trei zile se vor afla şi rezultatele.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos