Acasă Brasov ACCIDENT in Brasov: 11 persoane au fost ranite dupa ce un autocar...

ACCIDENT in Brasov: 11 persoane au fost ranite dupa ce un autocar a cazut intr-o rapa!

18

Un accident grav s-a produs in judetul Brasov dupa ce autocar cu 25 de pasageri a cazut intr-o rapa, 11 persoane fiind ranite.

Unsprezece persoane au fost ranite, duminica dimineata, in urma unui accident produs pe DN 2E RasnovPoiana Brasov, dupa ce autocarul in care se aflau si care transporta in total 25 de pasageri a cazut intr-o rapa de pe marginea drumului, la fata locului fiind solicitat un elicopter SMURD.

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Politiei Romane, din informatiile primite de la dispeceratul Politiei Judetene Brasov, in jurul orei 9.15, un autocar in care se aflau 25 de persoane a parasit carosabilul si a ajuns intr-o rapa.

In urma accidentului, o persoana a fost grav ranita, iar alte zece au suferit rani usoare, urmand sa fie transportate la spital.

Incepand cu ora 10.15, traficul rutier pe DN 2E Rasnov – Poiana Brasov, la aproximativ trei kilometri de Poiana Brasov, a fost oprit pentru ca un elicopter SMURD solicitat la fata locului sa poata ateriza, mai arata sursa citata.

Sursa: realitatea.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos