Acasă Bistrita Nasaud Accident TERIBIL in aceasta dimineata! Patru tineri AU MURIT pe loc!

Accident TERIBIL in aceasta dimineata! Patru tineri AU MURIT pe loc!

9
Patru tineri şi-au pierdut viaţa, sâmbătă dimineaţă, după ce maşina de taxi în care se aflau a fost lovită de un tren personal în cartierul Viişoara, din municipiul Bistriţa.

Potrivit informaţiilor furnizate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, Marius Rus, accidentul s-a produs în jurul orei 4,00 dimineaţa, la trecerea la nivel cu calea ferată care duce spre blocurile sociale din cartierul Viişoara.

Şoferul, în vârstă de 29 ani, nu s-a asigurat corespunzător la trecerea peste calea ferată, iar maşina, în care se aflau în total cinci persoane, a fost lovită în plin de trenul regio care circula pe relaţia Bistriţa – Cluj-Napoca.

În urma impactului, taximetrul a fost proiectat într-un şanţ, la o distanţă de peste 10 metri, iar trenul a reuşit să oprească abia după circa 150 metri.

Trei dintre victime, două fete şi un tânăr, au fost proiectate în afara maşinii şi au decedat în urma rănilor suferite.

Şoferul a fost preluat de un echipaj SMURD, însă a pierdut lupta cu viaţa în drum spre spital.

Singurul supravieţuitor este o tânără de 19 ani, rănită grav, care a fost transportată de urgenţă la spitalul din Bistriţa şi a intrat direct în sala de operaţie.

Poliţiştii au deschis o anchetă, pentru a stabili exact condiţiile în care s-a produs accidentul feroviar.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos