Acasă ACTUALITATE Acesta este ADEVARATUL autor al MASACRULUI din Munchen! Numarul victimelor a trecut...

Acesta este ADEVARATUL autor al MASACRULUI din Munchen! Numarul victimelor a trecut de 30!

9

Autorul atacului de la Munchen, în sudul Germaniei, care a făcut nouă morţi este un germano-iranian de 18 ani ale cărui motivaţii sunt în acest stadiu „complet necunoscute”, a afirmat sâmbătă şeful poliţie locale, scrie AFP.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„Autorul este un germano-iranian de 18 ani, din Munchen”, care nu era cunoscut de serviciile de poliţie şi trăia „de multă vreme” în capitala Bavariei, cu dublă cetăţenie germană şi iraniană, a declarat Hubertus Andrae în cursul unei conferinţe de presă.

„Motivaţiile rămân deocamdată complet necunoscute”, a adăugat el. Comandantul poliţiei a menţionat că atacatorul a strigat ceva înainte de a trece la acţiune, însă a subliniat că până în prezent nu s-a stabilit cu exactitate despre ce este vorba.

Tânărul a deschis focul la începutul serii în direcţia persoanelor care ieşeau dintr-un restaurant McDonald’s, apoi a continuat atacul într-un centru comercial din vecinătate, după care a reuşit să fugă.

O patrulă de poliţie l-a rănit cu o armă de foc, însă tânărul a continuat să fugă. Corpul său fără viaţă a fost regăsit mai târziu, în jurul orelor 18.30 GMT, de către poliţie, care a constatat că el s-a sinucis.

Forţele de ordine au crezut iniţial că au de-a face cu trei autori, pentru că o maşină suspectă cu doi bărbaţi în interior a fost văzută de martori în timp ce se îndepărta cu viteză de locul tragediei. „S-a dovedit că cei doi nu aveau absolut nicio legătură cu faptele”, a afirmat Hubertus Andrae.

Bilanţul atacului armat s-a stabilit la nouă persoane ucise de adolescent, plus autorul care s-a sinucis. Pe de altă parte, 21 de persoane au fost rănite, dintre care trei în stare foarte gravă, viaţa lor fiind în pericol, potrivit şefului poliţiei.

El a adăugat că printre răniţi se află copii, iar printre cei decedaţi sunt „persoane tinere”, mai scrie AFP citată de agerpres.ro.

Articolul precedentDISPERAT, Guru Bivolaru ANUNTA ca vor cadea multe persoane publice! ”Adeptele mele, cu MARI FUNCTII PUBLICE, vor suferi!”
Articolul următorCARNAGIU la Mioveni! Plan ROSU de interventie intr-un accident EXTREM DE GRAV, cu 2 MORTI si 10 raniti!