Acasă ACTUALITATE DISPERAT, Guru Bivolaru ANUNTA ca vor cadea multe persoane publice! ”Adeptele mele,...

DISPERAT, Guru Bivolaru ANUNTA ca vor cadea multe persoane publice! ”Adeptele mele, cu MARI FUNCTII PUBLICE, vor suferi!”

Gregorian Bivolaru anunță un adevărat cutremur în România! El a spus, în timpul audierilor din Franţa, că extrădarea sa ar face rău unor adepte ale sale care ocupă funcţii publice, au declarat surse apropiate anchetei pentru MEDIAFAX, odată cu aducerea acestuia în ţară fiind declanşată o anchetă de către mai multe structuri din MAI.

Mai multe structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne(MAI) au declanşat vineri, odată cu aducerea lui Gregorian Bivolaru în România, o operaţiune de stabilire a „turnusului”, pentru a vedea ce a făcut liderul MISA din momentul în care a fugit din ţară şi până a fost capturat, au declarat surse aproapiate operaţiunii.

Potrivit surselor citate, scopul anchetei este de a stabili dacă l-a ajutat cineva să fugă din ţară, şi dacă da, cine sunt respectivele persoane. Astfel, vor fi făcute verificări atât în ceea ce priveşte instituţii ale statului român, cât şi persoane fizice.

Suspiciunile autorităţilor sunt întărite şi de declaraţia pe care Gregorian Bivolaru a dat-o la momentul capturării, în Franţa. Liderul MISA le-ar fi spus poliţiştilor, în timpul audierilor de la Paris, printre altele, că sunt persoane care ar putea avea de suferit după extrădarea lui.

„Vă rog să înţelegeţi. Dacă mă trimiteţi în România nu îmi faceţi rău doar mie ci şi mai multor adepte ale mele, care ocupă funcţii publice şi de înaltă demnitate”, ar fi declarat Bivolaru imediat după capturare, au confirmat aceleaşi surse apropiate anchetei.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentRasturnare de situatie: Autorul ATACULUI TERORIST din Munchen este un german neo-nazist!
Articolul următorAcesta este ADEVARATUL autor al MASACRULUI din Munchen! Numarul victimelor a trecut de 30!