Sedinţa Comitetului Executiv Naţional al PSD urmeaza sa valideze candidaturile pentru primăriile din Bucureşti. Potrivit unor surse citate de realitatea.net, la Primăria Capitalei va candida Gabriela Firea, în timp ce pentru cele 6 sectoare, social-democraţii au o înțelegere cu ALDE și UNPR. 

la Sectorul 1, PSD va merge pe mâna candidatului ALDE, Laura Chiriac.  La sectorul 2, PSD îl va susține pe Neculai Onțanu, candidatul UNPR, cel care are cele mai mari șanse să câștige un nou mandat.

La sectorul 3, Robert Negoiță rămâne candidatul PSD, acesta fiind cotat cu un scor foarte mare și în sondajele PNL. La sectorul 4, PSD îl va susține pe candidatul ALDE, Ștefan Spiridon.

În schimb, la sectorul 5, după ce Cristian Rizea a fost anchetat de DNA, PSD a fost nevoit să își caute un alt candidat. Potrivit unor surse, social- democrații vor merge pe mâna lui Daniel Florea, deputat PSD.


Citeste si:

Cel mai recent sondaj: Stefan Florescu este lider detasat in cursa pentru Sectorul 6 din Bucuresti!

DNA-ul a dat ALARMA in Primaria Sectorului 3! Procurorii ii dau tarcoale lui Robert Negoita!


Nu în ultimul rând, o repoziționare a fost și la sectorul 6. Dacă favorit era inițial Gabriel Mutu, senator PSD, se pare că social-democrații îl vor susține pe Ștefan Florescu, ca independent. Acesta era în cărți și pentru a candida din partea PNL, dar Cătălin Predoiu a anunțat că liberalii nu îl vor susține.