Acasă Comentariul zilei Actrita Maia Morgenstern, scrabita de noul ministru al culturii: Sa va prezint...

Actrita Maia Morgenstern, scrabita de noul ministru al culturii: Sa va prezint cateva balacareli gretoase?!

Actrita Maia Morgenstern ironizeaza calitatea noului guvern. Ea a postata un mesaj ironic la adresa noului ministru al Culturii, Lucian Romascanu, care in trecut a fost director al publicatiei tabloide Cancan.

„Va rog frumos, as dori, as avea nevoie de consiliere. Vreau sa ma inscriu in audienta la Excelenta sa domnul Ministru din Ministerul Culturii, Cultelor, Identitatii Nationale… Societatea Cioclopedica…Aurora Romana …Racnetu’ Carpatilor… de Balet si Bune Maniere..

Sau poate ca ar fi mai bine sa-i trimit un memoriu??? Cu proiecte culturale, implementarea simetriei eclectismului, transcendenta valorificarii filonului mostenitorii culturale in contextul implementarii standardelor diversificarii mijloacelor de expresie si metodelor de comunicare. Liminale. Da si subliminale. Sa zic cuturalism ( sau culturism- nu-mi mai aduc aminte bine) si multiculturalism.

Dar daca Excelenta sa nu-si mai aduce aminte de mine??? La cate are, saracul, pe cap!?!?!

Poate ca cel mai bine ar fi sa ma prezint cu cateva articole din niscaiva tabloide, ziare de aleasa emulatie spirituala si profunda respiratie poetica…ca nu-mi aduc aminte cum se numesc…parca ceva ce incepe cu C sau K..

Ceva scriitura imunda in care eu si familia mea, viata mea privata- faceau obiectul unei balacareli gretoase????? Acesta este un pamflet..si ma reprezinta doar pe mine. Pe nimeni altcineva -dintre apropiati, colegi, prieteni…etc”, a scris Maia Morgenstern pe Facebook.

Screen Shot 2017-06-30 at 14.36.20

Romascanu a fost director executiv al Kanal D, director general al tabloidului Cancan si director executiv al tabloidului Libertatea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentRomania TV este in pragul FALIMENTULUI! Toata lumea isi da demisia!
Articolul următorFOTO-VIDEO Cum arata TransCarpatic, trenul cum toate ar trebui sa fie in Romania! ”Chiar nu merită oboseala și riscul de a face 7-8 ore pe drum, cu mașina!”