7.2 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiActualizare de ultima ora! Creste numarul romanilor raniti in atentatele de la...

Actualizare de ultima ora! Creste numarul romanilor raniti in atentatele de la Bruxelles!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Ciolacu si-a amintit brusc despre drepturile romanilor din Ucraina

Dupa ce ani de zile politicienii romani nu au...

Încă o minivacanță pentru români: Punte peste 4 zile

O nouă minivacanță se apropie pentru români. Vor putea...

Patru cetăţeni români au fost răniţi în atentatele de la Bruxelles

Patru cetăţeni români au fost răniţi în atentatele de la Bruxelles – a confirmat în această seară Ministerul de Externe.

Dintre aceştia, doi se află în spital, iar unul a fost deja externat.

”În continuarea informaţiilor transmise până la acest moment referitor la cetăţenii români afectaţi în atentatele de la Bruxelles, vă informăm că a fost identificat un al patrulea cetăţean român rănit. Acesta este minor şi se află în prezent sub îngrijiri într-o unitate spitalicească, asistat de un membru al familiei.

Echipa consulară mobilă din cadrul Ambasadei României la Bruxelles s-a deplasat la spitalele din Bruxelles, pentru a le acorda cetăţenilor români răniţi asistenţa necesară în astfel de cazuri.

Celula de Criză a MAE, prin intermediul Ambasadei României în Regatul Belgiei, rămâne în legătură permanentă cu autorităţile locale şi continuă verificările.

Reiterăm că o echipă consulară mobilă din cadrul Celulei de Criză a MAE se va deplasa miercuri, 23 martie 2016, la Bruxelles, pentru a întări capacitatea de asistenţă consulară a ambasadei”, se arata intr-un comunicat al MAE.

Sursa: Rador

Ultimele stiri