27.1 C
București
vineri, iulie 19, 2024
AcasăDivertismentAcuzatii GRAVE la adresa PROTV dupa Ferma Vedetelor: Augustin a SANGERAT pentru...

Acuzatii GRAVE la adresa PROTV dupa Ferma Vedetelor: Augustin a SANGERAT pentru ratingul vostru!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Noua inselatorie pe WhatsApp. Metoda interviului de angajare!

O noua inselatorie face valuri pe WhatsApp si are...

Sfaturile lui Tudor Chirila cand te desparti de iubita!

In afara carierei muzicale si in televiziune, Tudor Chirila...

Un val de indignare a venit la adresa postului PROTV la finalul Fermei Vedetelor, cei mai multi telespectatori manifestandu-se pe retelele de socializare impotriva tratamentului la care a fost suspus Augustin Viziru.

Cei mai multi dintre ei au fost socati de faptul ca cei de la Pro nu au intrerupt proba in momentul in care au sesizat incidentul si mai ales faptul ca nu au luat nici o masura, aratand in continuare manusa plina de sange.

“Sunteti incapabili sa ganditi niste probe decente, care sa nu puna in pericol viata vedetelor! Cui credeti ca ii mai arde de distractie si relaxare cand vede, in direct, un om ranit. Mai mult, in loc sa opriti proba aia, cu spartul buturugilor contra cronometru, cand lui Augustin i se umpluse mana stanga de sange, ati continuat, iar Iulia Vantur il intreba daca se simte bine! Sigur se simtea foarte bine!”, scrie una dintre telespectatoare, iar la mesajul ei comenteaza foarte multe alte persoane, care sustin ca momentul a fost unul emotionant si ca cei sensibili au avut probleme atunci cand au vazut sange.

 

De altfel, Augustin Viziru a declarat pentru Stirile ProTV ca topoul era foarte greu si ca l-a scapat peste mana stanga. Cand mi-am dat manusa la o parte, nu era foarte bine. Imi vedeam osul cum misca”, a precizat Augustin.

Sursa: wowbiz.ro

Ultimele stiri