21.8 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăACTUALITATEAdevaratii participanti la Revolutia din 1989 cer retragerea titlului de revolutionar PSD-istului...

Adevaratii participanti la Revolutia din 1989 cer retragerea titlului de revolutionar PSD-istului care ameninta romanii cu mitraliera!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Titlul de revolutionar al lui Catalin Radulescu, deputatul PSD care ameninta cu AKM-ul, este contestat la Timisoara.

Timisoreanul Corneliu Vaida, primul purtator de cuvant al Armatei si al revolutionarilor din decembrie 1989, cere reanalizarea dosarului de revolutionar al deputatului Catalin Radulescu, scrie Adevarul..

Declaratiile facute de deputatul PSD Catalin Radulescu legate de perioada Revolutiei din 1989 au starnit rumoare in randul revolutionarilor din Timisoara. Mai ales cele in care Radulescu sustine ca a participat activ la evenimentele din Timisoara, din 16 decembrie, de la biserica lui Laszlo Tokes. Niciunul dintre revolutionarii timisoreni nu-l cunosc pe Radulescu, nici ce a facut acesta la revolutie.

Revolutionarul Corneliu Vaida, primul purtator de cuvant al Armatei si al revolutionarilor din decembrie 1989, cere reanalizarea dosarului de revolutionar al deputatului Catalin Radulescu. Acesta a depus sesizarea la Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor si la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie.

“Contestatia mea se bazeaza pe declaratia publica a numitului Catalin Radulescu, filmata de jurnalistii ziarului Adevarul. Mentionez ca am contactat mai multi revolutionari din Timisoara si nimeni nu l-a vazut pe acesta in timpul Revolutiei din Decembrie 1989, nici in fata casei preotului Laszlo Tokes si nici in alta parte – asa cum declara public acesta. In consecinta va solicit sa feceti public dosarul pe baza caruia acesui personaj i s-a acordat titlul de LRD si sa cercetati veridicitatea declaratiilor din dosar si temeinicia acordarii titlului”, se arata in sesizare. Vaida sustine ca declaratiile lui Radeulescu sunt atat de contradictorii si lipsite de baza reala incat l-au determinat sa-i conteste titlul de Luptator pentru Victoria Revolutiei din decembrie 1989 cu Rol Determinant. “Nu se poate sa acceptam minciuna si impostura, noi revolutionarii autentici, fiindca acceptand printre noi personaje ca el ne facem singuri rau, imaginea noastra fiind deja suficient terfelita de impostorii infiltrati in randurile noastre, cu largul aport al presedintilor de organizatii si al SSPR!”, a spus Corneliu Vaida.

Ultimele stiri