Acasă ACTUALITATE ”PNL are ca obiectiv esenţial câştigarea alegerilor prezidenţiale din 2019”

”PNL are ca obiectiv esenţial câştigarea alegerilor prezidenţiale din 2019”

11

 Partidul Naţional Liberal (PNL) are ca obiectiv câştigarea alegerilor prezidenţiale din anul 2019, dar şi susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis pentru un nou mandat, dacă el va dori acest lucru, a declarat vineri, la Deva, secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

„PNL are ca obiectiv esenţial câştigarea alegerilor prezidenţiale în 2019. Nu există obiectiv mai important pentru noi, în acest moment, decât acesta. Ne dorim ca PNL să reconfirme rezultatul din 2014 şi dacă actualul preşedinte al României, domnul Klaus Iohannis, va dori să candideze în numele PNL sau susţinut de PNL, cel mai important lucru pentru noi este să-i asigurăm suportul politic şi organizatoric pentru a câştiga al doilea mandat”, a spus Buşoi.

Articolul precedentTiriac criticat dur: Nu ne putem astepta ca Ion Ţiriac sa fie mai sensibil la valorile morale decat la bani…
Articolul următorAdevaratii participanti la Revolutia din 1989 cer retragerea titlului de revolutionar PSD-istului care ameninta romanii cu mitraliera!