Acasă Stirea zilei Adevarul SOCANT! Toti teroristii din Paris SUNT COPII! Au intre 15 si...

Adevarul SOCANT! Toti teroristii din Paris SUNT COPII! Au intre 15 si 18 ani si AU UCIS 129 de oameni!

22

Vârsta celor şapte terorişti care au comis atentatele de vineri seară din Paris, soldate cu 129 de morţi şi peste 350 de răniţi, ar oscila între 15 şi 18 ani, a informat sâmbătă seară postul Europe 1, care citează surse de la Institutul Medico-Legal din capitala Franţei.

Cadavrele teroriştilor kamikaze au fost duse la morga din Paris unde anchetatorii speră să-i poată identifica pe toţi pe baza analizelor ADN sau a amprentelor, a relatat sâmbătă în ediţia electronică publicaţia spaniolă ABC. Anchetatorii vor să afle dacă teroriştii se aflau deja în evidenţele poliţiei ca fiind potenţiali suspecţi de terorism, caz în care ar trebui să existe pe numele fiecăruia o aşa-numită fişă S.


Citeste si:

Rasturnare SOCANTA de situatie: Unul dintre TERORISTII din Paris e francez!

Cele mai negre temeri SE ADEVERESC: Unul dintre teroristii din Paris e IMIGRANT SIRIAN si a trecut prin BALCANI acum cateva zile!


Un paşaport sirian şi altul egiptean au fost descoperite asupra unora dintre autorii atacurilor din Paris. Paşaportul sirian a fost găsit în apropierea cadavrului unuia dintre atacatori. Potrivit guvernului grec, deţinătorul documentului sirian se înregistrase în octombrie, la sosirea pe insula greacă Leros, scrie agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos