38.2 C
București
marți, iulie 16, 2024
AcasăACTUALITATECele mai negre temeri SE ADEVERESC: Unul dintre teroristii din Paris e...

Cele mai negre temeri SE ADEVERESC: Unul dintre teroristii din Paris e IMIGRANT SIRIAN si a trecut prin BALCANI acum cateva zile!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Concluziile oamenilor de stiinta despre goti schimba datele istoriei

Paleogeneticienii au decodificat genomul a 136 de locuitori antici...

Studentii ieseni au dat lovitura in SUA cu o inima artificiala pentru copii

O echipa de tineri studenti la Universitatea de Medicina...

Serbia deține informații în legătură cu un bărbat al cărui pașaport a fost găsit asupra unuia dintre atacatorii de la Paris, relatează cotidianul belgrădean Blic în ediția de duminică, prezentând o copie a documentului, informează agenția de presă DPA.

Pașaportul îl identifică pe acest bărbat ca fiind Ahmad Almohammad, 25 de ani, afirmă Blic.

Ziarul nu divulgă sursa imaginii pașaportului, dar afirmă că agențiile de securitate franceze au cerut asistență din partea Serbiei și acces la baza ei de date ale migranților, scrie english.blic.rs .

Potrivit cotidianului, sosirea lui Almohammad a fost înregistrată de autoritățile elene pe 3 octombrie. El a intrat în Serbia din Macedonia pe la Presevo la 7 octombrie și a fost aici înregistrat.


Citeste si:

FOTO – Cine sunt cei doi romani MORTI in atentatele din Paris?!

Cine credeti ca are o parte mare de vinovatie pentru atentatele din noiembrie 2015 de la Paris?


În centrul de primire a refugiaților de la Presevo, el a cerut în mod oficial azil, o practică comună, dar în curând a plecat în Croația, potrivit Blic.

Cotidianul din Zagreb Vecernji List a informat că același bărbat a trecut în Croația din Serbia și s-a înregistrat la centrul Opatovac pe 8 octombrie. Numele lui nu a declanșat o alertă, ceea ce înseamnă că el nu era etichetat pe plan internațional ca suspect, afirmă ziarul croat.

Serbia și Croația fac parte amândouă din ruta migrației din Balcani, prin care sute de mii de oameni, mulți dintre ei refugiați din zone de război din Orientul Mijlociu, au trecut în drumul lor spre Europa de Vest, amintește DPA.

Ultimele stiri