10.5 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăACTUALITATEGALERIE FOTO-VIDEO Intrega lume SUFERA alaturi de poporul francez! Imagini superbe!

GALERIE FOTO-VIDEO Intrega lume SUFERA alaturi de poporul francez! Imagini superbe!

in:

Stiri pe acelasi subiect

Monumente din intreaga lume au fost ilminate in culorile drapelului francez in semn de solidaritate cu francezii, dupa atentatele teroriste de la Paris soldate cu cel putin 128 de morti si 300 de raniti, transmite Agerpres. In acelasi timp, turnul Eiffel, simbolul capitalei franceze, a ramas in noaptea de vineri spre sambata in intuneric, in semn de doliu.

129 de morti si 352 de raniti, dintre care 99 in stare critica, este bilantul valului de atentate comise simultan vineri seara in mai multe zone ale Parisului, care au vizat restaurante, o sala de concerte si zona adiacenta Stade de France. Atacurile au fost revendicate sambata de gruparea Statul Islamic, scrie Hotnews.ro.

In capitala Angliei culorile rosu,alb si albastru au iluminat National Gallery, in Trafalgar Square, si podul Londrei. Culorile solidaritatii cu Franta au schimbat si aspectul Ingerului Independentei, cladirii senatului si Monumentului lui Cuauhtemoc din Ciudad de Mexico.


Citeste si:

In America, au fost iluminate in semn de solidaritate cu francezii turnul CN din Toronto (Canada), sediul Primariei din San Francisco (SUA), turnul din Calgary (Canada) sau, la New York (SUA), monumentul de la One World Trade Center, cel mai intalt zgarie nori din SUA.
Culorile drapelului francez au ajuns si in Australia, pe acoperisul Operei din Sydney.

The National Gallery – Londra 


Durham Cathedral – Londra

San Francisco City Hall is illuminated with the French

Ultimele stiri