Desi MAE, care nu a dezvăluit identitatea celor doi romani morti in atentatele din Paris, Adevărul scrie, că este vorba despre doi tineri, din Tulcea şi Baia Mare, stabiliţi în Paris de mai mulţi ani.

Ar fi vorba despre un cuplu care are un copil de aproape trei ani. Cei doi tineri ar fi participat la o aniversare într-unul dintre localurile în care terorişti sinucigaşi au deschis focul. Copilul era acasă, cu bunica din partea mamei.

„Este vorba despre Ciprian şi Lăcrămioara, el din Tulcea şi ea din Baia Mare. Părinţi ai un copilaş de 2-3 anişori. Aceştia sunt tinerii români care au murit sub ploaia de gloanţe în barul atacat de Kamikaze. Zilele următoare poate ne mobilizăm şi ajutăm cu ceva bănuţi familiile să le repatrieze trupurile neînsufleţite ale celor doi tineri”, a declarat pentru adevărul.ro Ramona, o braşoveancă stabilită la Paris în urmă cu câţiva ani și care face parte din cercul lor de prieteni.

Doi români și-au pierdut viața în atentatele sângeroase care au avut loc la Paris vineri seară. Anunțul a fost făcut de ministerul de Externe.


Citeste si:

VIDEO INCREDIBIL – A scapat cu viata, in atentatele din Paris, dupa ce TELEFONUL MOBIL a oprit schijele EXPLOZIEI!

Acestia sunt TERORISTII din Paris! Au fost ucisi, dar au lasat in urma peste 150 de morti!


 

„Ministerul Afacerilor Externe anunţă cu profund regret că decesul a doi cetăţeni români în atacurile produse în cursul nopţii trecute în capital Franţei a fost confirmat de autorităţile franceze. MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora şi le va acorda asistenţa consulară necesară”, a precizat MAE într-un comunicat.

cuplu paris

Aceeași sursă mai precizează că un cetăţean român a fost rănit uşor în atacurile survenite în cursul nopţii în capitala Franţei. Persoana în cauza a primit îngrijiri la un spital din Paris şi, în cursul dimineţii, a fost externată.

Totodată, MAE reiterează că cetăţeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE că informaţiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane şi nu sunt veridice.

Până la această oră, la nivelul Ministerului de Externe nu există alte semnalări de cazuri de cetăţeni români care ar fi putut fi răniţi sau decedaţi în atacurile de la Paris. MAE menţine permanent legătura cu autorităţile franceze competente.