29.8 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024
AcasăACTUALITATEAu ramas sicriele in aer: Un cimitir din Italia se prabuseste, lasand...

Au ramas sicriele in aer: Un cimitir din Italia se prabuseste, lasand raposatii la vedere

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Doua romance gasite moarte in Italia. Pista principala ar duce la o dubla crima

Doua romance gasite moarte in Italia in oraselul italian...

O descoperire arheologica surprinzatoare la Aiud

O descoperire arheologica surprizatoare a avut loc la Aiud,...

Pentru a doua oară în ultimii doi ani structura unui cimitir din Napoli se prăbușește scoțând la iveală zeci de sicrie și cadavre, relatează Agenția de știri ANSA.

Zona în care s-a produs, luni, prăbușirea a fost împrejmuită. Este însă o zonă diferită față de cea în care a avut loc un alt accident, în ianuarie anul trecut, și asupra căreia a fost deschisă o anchetă.

Noua prăbușire a afectat o structură de patru etaje a cimitirului, loc unde se păstrează sicriele. Numeroase sicrie, cel puțin o duzină, se află acum într-un echilibru precar odată cu prăbușirea clădirii, la fel ca mai multe cadavre devenite vizibile și lipsite de orice protecție, relatează jurnaliștii italieni. La fața locului a sosit consilierul orașului Napoli pentru Verde, responsabil pentru cimitire, Vincenzo Santagada.

„În momentul prăbușirii, nu erau rude ale persoanelor decedate, deoarece închiderea este programată la ora 13.30. Prăbușirea a fost precedată de un vuiet sec, iar un nor gros de praf a fost detectat de camerele de luat vederi, care au fost amplasate pe partea laterală a zonei afectate. Ca administrație, luăm toate măsurile necesare”, spune consilierul Santagada.

!Clădirea afectată de prăbușire”, explică municipalitatea, „se află în Porta Balestrieri, pe Via Santa Maria del Pianto, în apropierea crematoriului. Prin urmare, acesta nu se află în imediata vecinătate a zonei în care s-au produs prăbușirile din 4 și 5 ianuarie 2021”, transmis oficialitățile.

Ultimele stiri