Acasă Videoclipul zilei ”Vova, asteapta doar”. Oamenii lui Putin fac glume cu copii ucraineni omorati...

”Vova, asteapta doar”. Oamenii lui Putin fac glume cu copii ucraineni omorati de Craciun si rusii rad la ele!

Deputatul rus Oleg Nilov a fost filmat în timp ce glumea pe seama copiilor ucraineni care „visează la rachete” de Crăciun.

Nilov, care este și vicepreședinte al partidului „Rusia Justă” a participat la un eveniment caritabil în Rusia, scrie The Guardian. În videoclip, se vede cum parlamentarul alege dorința unui copil dintr-un brad de Crăciun și spune: „Vova, un băiat din Kiev visează la rachete. Vova, vei primi rachete – doar așteaptă”.

El adaugă apoi: „Aceasta este o glumă, desigur”.

După „gluma” sinistră făcută de parlamentar, unul dintre cei prezenți la eveniment își acoperă fața cu mâna. Imaginile video cu Nilov care râde de copiii ucraineni a apărut în aceeași zi în care anchetatorii ucraineni au anunțat că au descoperit o cameră de tortură pentru copii în Hersonul eliberat.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentAmendament Daniel Zamfir pe energie: consumatorii ar putea plăti mai mult cu peste jumătate de miliard de lei/an la facturile de energie
Articolul următorMessi a luat pe toata lumea prin surprindere: Si-a anuntat retragerea inaintea marii finale de la Campionatul Mondial