Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Atac rusesc asupra populatiei din Ucraina! Exploziile vizibile dintr-un avion Wizz Air

VIDEO-Atac rusesc asupra populatiei din Ucraina! Exploziile vizibile dintr-un avion Wizz Air

Imagini extraordinare arată coloane uriașe de fum de la exploziile de pe teritoriul ucrainean, văzute dintr-un avion care zbura deasupra Republicii Moldovei, relatează Sky News.

Atacurile masive cu rachete în Ucraina au făcut ca sistemul energetic al țării să piardă mai mult de jumătate din capacitate, potrivit operatorului Ukrenergo.

Ministrul ucrainean al Energiei, Herman Halushchenko, a declarat că nouă instalații energetice au fost avariate în atacul de astăzi.

Unele zone – inclusiv Harkov și Poltava – suferă de pene de curent.

Reprezentantul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene, Iuri Ignat, a declarat că, potrivit estimărilor preliminare, vineri, Rusia a tras peste 60 de rachete asupra Ucrainei. Potrivit acestuia, un atac masiv cu rachete a fost efectuat de la sol, din aer și de pe mare, transmite BBC.

El a subliniat că pentru prima dată Rusia a folosit bombardiere strategice parcate în apropierea aerodromului Engels. De asemenea, au fost înregistrate lansări din nordul Mării Caspice.

Comandamentul Forțelor Aeriene consideră că inamicul a testat în mod evident tactici care implică dispersarea maximă a atenției apărării aeriene.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentUnul dintre cei mai buni antrenori de șah din lume ai momentului, Ivan Sokolov, va antrena timp de patru ani cea mai bună echipă națională de șah românească
Articolul următorIn sfarsit, Austria a anunțat ce vrea, de fapt, ca să accepte România in Schengen