30 C
București
joi, iunie 13, 2024
AcasăDivertismentVideoclipul zileiVIDEO-Atac rusesc asupra populatiei din Ucraina! Exploziile vizibile dintr-un avion Wizz Air

VIDEO-Atac rusesc asupra populatiei din Ucraina! Exploziile vizibile dintr-un avion Wizz Air

in:

Stiri pe acelasi subiect

Rusia plănuiește acte teroriste și de sabotaj în Uniunea Europeană

Agențiile de informații ale statelor europene au fost informate...

Noua specializare a elevilor ruși: pilotarea dronelor!

Elevii din Rusia vor învăţa despre tehnologia dronelor pentru...

În ritmul acesta Rusia ar putea rămâne fără tancuri

Potrivit unor calcule făcute de jurnaliștii prestigioasei revciste Forbes...

Imagini extraordinare arată coloane uriașe de fum de la exploziile de pe teritoriul ucrainean, văzute dintr-un avion care zbura deasupra Republicii Moldovei, relatează Sky News.

Atacurile masive cu rachete în Ucraina au făcut ca sistemul energetic al țării să piardă mai mult de jumătate din capacitate, potrivit operatorului Ukrenergo.

Ministrul ucrainean al Energiei, Herman Halushchenko, a declarat că nouă instalații energetice au fost avariate în atacul de astăzi.

Unele zone – inclusiv Harkov și Poltava – suferă de pene de curent.

Reprezentantul Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate Ucrainene, Iuri Ignat, a declarat că, potrivit estimărilor preliminare, vineri, Rusia a tras peste 60 de rachete asupra Ucrainei. Potrivit acestuia, un atac masiv cu rachete a fost efectuat de la sol, din aer și de pe mare, transmite BBC.

El a subliniat că pentru prima dată Rusia a folosit bombardiere strategice parcate în apropierea aerodromului Engels. De asemenea, au fost înregistrate lansări din nordul Mării Caspice.

Comandamentul Forțelor Aeriene consideră că inamicul a testat în mod evident tactici care implică dispersarea maximă a atenției apărării aeriene.

Radu Craciun
video - reporter

Ultimele stiri