Acasă Videoclipul zilei VIDEO-Cum a reactionat sefa Uniunii Europene cand Iohannis i-a spus in fata...

VIDEO-Cum a reactionat sefa Uniunii Europene cand Iohannis i-a spus in fata ca Romania merita sa fie in Schengen

Preşedintele Klaus Iohannis a mulţumit, sâmbătă, Ursulei von der Leyen pentru ajutorul acordat în chestiune a aderării la spaţiul Schengen, chiar dacă ”n-am ajuns încă la linia de sosire”. La rândul său, preşedintele Comisiei Europene a transmis că va lucra neobosit pentru a găsi o soluţie, anunta News.ro.

”Vreau să vă mulţumesc dumneavoastră şi echipei dumneavoastră pentru tot sprijinul, şi a fost foarte mult, în ceea ce priveşte chestiunea Schengen. Din păcate, n-am ajuns încă la linia de sosire, dar sunt destul de optimist că vom avansa cu o viteză decentă şi ne bazăm cu toţii pe dumneavoastră şi pe Comisie în această privinţă”, a declatrat Klaus Iohannis, în întâîlnirea cu Ursula von der Leyen şi premierul Nicolae Ciucă.

Von der Leyen s-a adresat poporului român şi a transmis întreaga susţinere a Comisiei Europene pentru aderarea României la Schengen.

Ea a vorbit despre ”rezultatele uimitoare” pe care România le-a făcut în această direcţie.

”Voi lucra neobosit (…) pentru a găsit o soluţie cât mai curând posibil”, a transmis preşedintele Comisiei Europene.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentDan Chișu s-a operat pe inimă la Monte Carlo. A fost de 3 ori mai ieftin ca in Romania
Articolul următorPatrioti pe stomacul gol: Cu un singur gest, austriecii i-au dat peste nas lui Grindeanu si au blocat orice boicot asupra bancilor