Acasă Monden Adrian Despot a povestit, IN PREMIERA, drama prin care a trecut in...

Adrian Despot a povestit, IN PREMIERA, drama prin care a trecut in clubul Colectiv: Inca sunt foarte afectat… Lumea mea s-a schimbat DEFINITIV!

26

Solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot, s-a aflat marți la Sibiu si le-a vorbit studenților de la Universitatea ”Lucian Blaga” despre succes și viață, dar si drama prin care a trecut vineri, la clubul Colectiv.

Cum era de așteptat, Adrian Despot a explicat și tragedia prin care a trecut acum trei zile, fiind prezent la clubul Colectiv, unde 32 de oameni au murit și alți peste o sută au fost răniți.

„Mi-a fost greu să vin azi în faţa voastră, sunt încă foarte afectat de ce mi s-a întâmplat. Dar sunt un om de cuvânt şi am venit. Îi mulţumesc soţiei mele că a venit astăzi cu mine, aici. Lumea mea s-a schimbat definitiv. Acum am nevoie de oameni cu care să empatizez, am nevoie de prieteni”, a povestit Despot.


 

Citeste si:

Martor la INCEDIU: Solistul trupei Vita de Vie, Adrian Despot, A FOST ARS si a AJUTAT oamenii sa iasa din flacari!


 

”Toată tragedia care s-a întâmplat, toţi oamenii implicaţi au fost nepregătiţi. Începând de la instituţiile statului, până la funcţionari publici. Am fost întrebat de ce nu ies public să povestesc ce s-a întâmplat. Am dat declaraţii la Poliţie şi cred că mi-am făcut datoria civică. Bine, bine, am fost întrebat, dar morală? Mi se pare destul de ciudat că presă să vorbească despre morală”, a spus Despot.

Cântărețul a mai mărturisit că nu este cu nimic mai bun, mai înalt sau mai frumos decât ceilalți care s-au aflat în club la momentul tragediei, însă a fost doar norocos. Foarte norocos.

”Nu sunt cu nimic mai bun decât voi”

Cât privește motivul pentru care a venit la Sibiu, Adrian Despot a arătat că este un om norocos pentru că face ceea ce-i place.

”Sunt un om norocos, nu sunt cu nimic mai bun decât voi. Am fost norocos să fac ceea ce-mi place. Nu simt că muncesc şi nu m-am apucat de muzică pentru bani. Adevăratul succes e acela pe care ţi-l clădeşti tu cu tine, prin forţe proprii şi chiar cu eşecuri. E important să va întrebaţi dacă va doriţi cu adevat succesul. Trebuie să aveţi o balanţă cât mai egală în tot ceea ce faceţi în viaţă”, a spus cântărețul.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos