Acasă Monden Andrei Galut, solistul trupei din incendiu, SE ZBATE INTRE VIATA SI MOARTE!

Andrei Galut, solistul trupei din incendiu, SE ZBATE INTRE VIATA SI MOARTE!

31

Andrei Găluţ, solistul trupei care concerta în clubul Colectiv, este la  terapie intensivă la spitaluL Elias şi se zbate între viaţă şi moarte, scrie Adevarul. Trupa Goodbye To Gravity, care îşi lansa albumul „Mantras of War“. Tânărul este în stare gravă la spitalul Elias în prezent.

 Cumnata lui Andrei Găluţ (31 de ani), Nicoleta Belean, a declarat că Andrei este intubat, este ventilat mecanic şi se află la terapie intensivă, mai scrie sursa citată.

Tânărul are arsuri pe 45 la sută din suprafaţa corpului. Familia arădeanului este în stare de şoc, ea aflându-se pe drum spre Bucureşti. Pe site-ul de socializare Facebook au început să curgă mesaje de încurajare pentru Andrei. Prietenii spun că se roagă pentru sănătatea lui. „Dragul nostru Andrei, sperăm sa fii bine. Dă-ne un semn cand poţi. Ne rugăm pentru voi…”, este doar unul dintre mesaje.


Citeste si:

Celebrul cantaret Adrian Despot se afla in club IN MOMENTUL TRAGEDIEI! Vezi in ce stare se afla acum!


Tânărul Andrei era renumit pentru pasiunea sa pe care o avea, de a cânta. El este arădeanul care a ajuns în finala celei de-a doua ediţii Megastar (în 2008), pe care a şi câştigat-o.

El a moştenit pasiunea pentru muzică de la părinţii săi, încă de când era la şcoala primară. La început a învăţat să cânte cu chitara unui prieten, pe urmă şi-a cumpărat propriile instrumente. În anul 2010, Andrei spunea că muzica era doar un hobby pentru el, câştigându-şi atunci existenţa lucrând într-o firmă multinaţională din domeniul IT. Andrei s-a născut la data de 2 august 1984. A studiat la Universitatea Politehnică din Timişoara, Specializarea Comunicare şi Relaţii Publice.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos