Acasă Economie Aeroportul Baneasa gazduieste „Targul de Aviatie Romaneasca 2013” in zilele de 20-21...

Aeroportul Baneasa gazduieste „Targul de Aviatie Romaneasca 2013” in zilele de 20-21 aprilie!

30

1targAeroportul International „Aurel Vlaicu” Bucuresti Baneasa gazduieste, in zilele de 20 si 21 aprilie, „Targul de Aviatie Romaneasca 2013”, organizat in parteneriat cu Clubul Aviatorilor si Aeroclubul Romaniei, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti, Romaero si AOPA Romania.

Evenimentul, primul de acest gen din Romania, se adreseaza iubitorilor de aviatie, specialistilor si altor categorii interesate de acest domeniu.

Organizatorii isi propun o ampla prezentare a tuturor activitatilor aeronautice, dar si stabilirea de contacte intre operatorii din aviatie si reinnoirea celor existente, astfel incat sa fie identificate noi oportunitati pentru dezvoltare si perfectionare, precum si pentru incheierea de parteneriate.

In prima zi a expozitiei organizatorii vor avea onoarea de a-l avea alaturi pe domnul Charles Pellerin, doctor in tehnica aeronautica si spatiala, director de programe NASA, managerul proiectului prin care a fost lansat si este monitorizat telescopul Hubble, care va avea o prezentare pe tema noilor directii si inovatii in aeronautica actuala.

Intrarea publicului la Targ este libera.

Sursa: agerpres.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos