16.4 C
București
vineri, februarie 23, 2024
AcasăStirea zileiCFR Calatori ar putea implementa o politica de low-cost!

CFR Calatori ar putea implementa o politica de low-cost!

in:

Stiri pe acelasi subiect

cfr calatoriCFR Calatori ar putea implementa o politica de low-cost in transportul de calatori, in prezent fiind in analiza un astfel de program, a declarat ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.

Acesta a precizat ca i-a placut ideea presedintelui Consiliului de Administratie al companiei CFR Calatori, Alexandra Gatej, de a implementa in transportul feroviar de calatori un program de genul „sa mergi cu zece lei la mare”.

„Alexandra Gatej, o persoana pe care o apreciez, a venit cu o idee care mi-a placut foarte mult – si se vede ca experienta din managementul privat o ajuta – aceea de a face un program sa mergi cu 10 lei la mare. Poate este exagerat cu 10 lei… Un gen de low-cost. Exact asta mi-a spus: ca va incerca sa studieze politicile de low-cost din aviatie si sa vedem daca nu putem implementa o politica de low-cost si in transportul de calatori, mai ales ca, daca suntem corecti cu noi, ar trebui sa fie cam low-cost transportul nostru de calatori. Eu ma bucur ca a propus un astfel de program, sper sa si tina”, a spus Fenechiu, la Pro TV.

Sursa: agerpres.ro

Ultimele stiri