Acasă Social Un copil a fost gasit in sant aproape in coma alcoolica!

Un copil a fost gasit in sant aproape in coma alcoolica!

1comaUn elev de clasa a saptea din comuna Mereni, judetul Constanta, a fost gasit aproape in coma alcoolica intr-un sant din apropierea scolii.

Baiatul s-a dus la scoala sambata ca sa recupereze liberele pentru sarbatorile de Paste. Dupa orele de curs, copilul a fost gasit de cativa localnici, prabusit intr-un sant din apropierea scolii. Oamenii au chemat salvarea si i-au anuntat pe parinti.

„Mi-a zis ca ar fi baut cu al lui Pastrama din Mereni. Al meu era cuminte baiatul asta. Spune ca ar fi si lovit, sa fi baut, sa il fi batut cineva”, a spus tatal elevului.

Cei care l-au gasit spun ca era aproape in coma alcoolica.

„Am preluat un pacient, copil de 14 ani, de la un echipaj de tip B. Copilul era confuz, cu escoriatie la nivelul fetei, raspundea la stimuli durerosi si verbali, echilibrat hemodinamic si respirator. Am inteles de la asistenta de pe ambulanta ca prietenii de acolo au spus ca a consumat alcool”, a declarat Andreea Raznovan, medic SMURD.

Elevul a ramas internat pentru observatii medicale. Incidentul este cercetat de politisti, dar si de inspectorii scolari care vor stabili daca elevii au consumat alcool in timpul orelor de curs.

Sursa: rtv.net

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentCFR Calatori ar putea implementa o politica de low-cost!
Articolul următorCompania aeriana Lufthansa in GREVA! Au fost anulate aproape toate zborurile!