Acasă Sanatate Afla cat de sanatos esti PSIHIC si MENTAL in functie de LUNGIMEA...

Afla cat de sanatos esti PSIHIC si MENTAL in functie de LUNGIMEA DEGETELOR tale!

Cele mai noi studii medicale demonstreaza faptul ca proportiile membrelor pot determina tulburarile mentale, scrie pentrusuflet.comTulburarile precum schizofrenia, tulburarile mentale cronice, pot fi reprezentate printr-o proportie a degetelor noastre.
Raportul intre lungimea degetelor reprezinta diferenta dintre lungimea aratatorului si cea a inelarului.
Daca lungimea degetului aratator este mai mare decat cea a inelarului, atunci aveti un raport ridicat al degetelor. Pe de alta parte, daca inelarul este mai lung decat aratatorul, aveti un raport scazut al degetelor.
Astfel, in timp ce va examinati mainile, voi adauga continutul studiului. Aceasta cercetare a fost realizata intre anii 2012-2013, timp in care experti din Turcia au masurat degetele a 103 barbati cu schizofrenie si 100 de barbati cu tulburari mentale. Ei au masurat lungimea degetului aratator si a inelarului, dupa care au facut comparatii.
“Rezultatele noastre arata ca raportul lungimii degetelor poate avea valoare predictiva in ceea ce priveste schizofrenia” mentioneaza autorul studiului Taner Oznur, MD, de la Facultatea de Medicina Militara Gulhane in Ankara, Turkey. Conform ultimelor cercetari, dezechilibrul hormonilor barbatesti din uter poate afecta dezvoltarea creierului. Nivelul de hormoni afecteaza, de asemenea, masura degetelor noastre.

Citeste si:

Dezvoltarea Fetala
Dr. Oznur spune ca tulburarile hormonale pot fi observate incepand cu cea de a treia luna de sarcina insa, datorita unor limitari etice este greu de estimat si de analizat. „ Credem ca raportul lungimii degetelor poate oferi o masurare indirecta pentru aceasta evaluare si poate reflecta timpuriu deformarile creierului”, explica el.
Studii recente arata ca rezistenta mentala este in stransa legatura cu lungimea degetelor. O mica cercetare condusa de Societatea Britanica de Psihologie a demonstrat ca un raport ridicat al degetelor asociat cu rezistenta mentala poate conduce la o capacitate sportiva ridicata in cazul barbatilor.
“Se pare ca o crestere a testosteronului in perioada sarcinii poate conduce la o mai buna rezistenta mentala, pozitivitate si un talent sporit in domeniul sportului”, a mentionat autorul studiului, Jim Golby, PhD, coordonatorul cercetarilor in domeniul sportului si al exercitiilor la Universitatea Tesside din Marea Britanie. “ Acest fapt poate aduce intr-o mica masura sustinerea ideii ca rezistenta mentala poate intr-o oarecare masura sa fie predeterminat biologic.”
Mai multe pe pentrusuflet.com
ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentNoi URMAM! O tara vecina Romaniei este SUFOCATA de zeci de mii de IMIGRANTI!
Articolul următorStatul verifica TOTI COPIII ai caror parinti sunt plecati in strainatate! Pot ajunge ORICAND in centre de plasament!