Acasă Cultura Afla ce personalitate ai, in functie de momentul zilei cand esti nascut!

Afla ce personalitate ai, in functie de momentul zilei cand esti nascut!

O astrogramă cât mai exactă este realizată în funcție nu doar de ziua, luna și anul în care te-ai născut. Și faptul că ai venit pe lume ziua sau noaptea spune ceva despre destinul tău, scrie Unica.ro

Spre exemplu, persoanele născute la miezul nopții sau după ora 0.00 sunt persoane dornice de cunoaștere, materialiste sau determinate. În prima categorie intră cei care au venit pe lume între miezul nopții și ora 2 dimineața. Aceștia sunt oameni inteligenți, dar le place să și critice sau să fie la curent cu noutățile.

De asemenea, le plac călătoriile și știu să fie prieteni buni. Oamenii născuți noaptea sunt și materialiști și le place să se bucure de lucrurile pe care le pot obține cu bani, lucru valabil pentru nativii din intervalul 2.00-4.00. Au o predilecție pentru obiectele care arată bine, fie că sut bijuterii, haine, mașini sau case. Acești nativi au ca obiectiv principal locul I, mai ales nativii din intervalul 4.00-6.00. Aceștia sunt guvernați de Marte, de aceea au calități de lider.


Citeste si:

Se intampla in Romania: Femei gravide puse sa fumeze gaz ilariant inainte de nastere!

Un corp care se misca nu da nastere unui alt corp, ci umbrei, miscarea sunetului nu da nastere altui sunet, ci ecoului, miscarea nefiintei nu da nastere nefiintei, ci fiintei – Lao Zi


Majoritatea acestor persoane au poziții înalte în armată, guverne sau diplomație. Știu să dea comenzi și să se facă ascultați, dar și să se impună și să-i controleze pe cei din jur. Sunt persoane directe și nu vor dezamăgi pe nimeni. De asemenea, sunt persoane de încredere, dar sunt și sincere.

Persoanele care sunt născute ziua sunt misterioase, greu de înțeles,  sociabile și disciplinate. Acești nativi nu-și pun sufletul pe tavă și sunt greu de citit. Cu toate acestea, sunt persoane cordiale și cu frică de Dumnezeu. Le place să-i ajute pe cei care se află într-o situație neplăcută. În prima perioadă a vieții aceste persoane au avut probleme, iar la un moment dat acestea se vor dedica unor cauze nobile. Acorzi o importanță deosebită servicilor sociale și te interesează un job în acest domeniu.

Îți place ca persoanele din jurul tău să fie recunoscătoare. De asemenea, nativii acestui interval sparg tradițiile și se pot integra în orice categorie, indiferent de culoare sau castă. Este o persoană care are încredere în forțele proprii. La un moment dat, unii dintre nativi ar putea începe o carieră în politică. Te înțelegi bine cu toată lumea.

Unii dintre cei veniți pe lume ziua sunt disciplinați, în special cei din intervalul 10.00-12.00. Fac sacrificii pentru a-și atinge scopul și este o persoană populară. Îi sabotează pe cei care consideră că le-ar putea pune obstacole pentru a-și îndeplini obiectivele. Punctul central al nativilor acestui interval este reprezentat de mamă. Ai trăsături fizice speciale care îi fac pe oameni să te țină minte.

Nu se căsătoresc din interes și nici nu vor fi luați din motive financiare. Părăsesc locul nașterii devreme și își construiesc viața departe de casă. Unii dintre ei vor trăi peste hotare, unde își vor întemeia o familie. Răspund ușor când sunt provocați, însă sunt și prudenți, calitate care îi ajută să obțină ceea ce-și doresc. Sunt politicoși, dar și mai  predispuși la depresie față de cei care sunt născuți noaptea. Nu își doresc o viață agitată și sunt plini de tact, sunt buni negociatori și moderatori.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos
Articolul precedentO sa-ti doresti sa-ti PUI O CEAPA in sosete dupa ce vezi CATE EFECTE BENEFICE are!
Articolul următorVIDEO – N-o sa-ti vina sa crezi ce efect are PUTINA VODCA turnata in sampon!