26.4 C
București
marți, iunie 18, 2024
AcasăEconomieAfla tot despre BANII VIITORULUI! Cele mai bune METODE de a CASTIGA...

Afla tot despre BANII VIITORULUI! Cele mai bune METODE de a CASTIGA BANI cu BITCOIN!

in:

Stiri pe acelasi subiect

CUM au facut ROMANII bani frumosi cu moneda digitala BITCOIN! VIDEO

Ce este de fapt Bitcoin? Este o moneda digitala, mai...

Bitcoin este moneda viitorului, mai exact un sistem de plata electronica de Satoshi Nakamoto in 2009.

Numele Bitcoin se refera de asemenea si la programul cu sursa deschisa pentru folosirea acestor monede, cat si la reteaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formeaza. Spre deosebire de majoritatea monedelor, Bitcoin nu se bazeaza pe increderea intr-un emitent central. Bitcoin foloseste o baza de date distribuita peste noduri ale unei retele de la egal la egal (peer-to-peer) pentru a inventaria tranzactiile si se foloseste de criptografie pentru a furniza functii de baza pentru securitate cum ar fi asigurarea ca bitcoinii nu pot fi cheltuiti decat de cel care ii detine si decat o singura data.

Desi poate ati vazut ca unii au facut investitii serioase pentru a incepe sa castige Bitcoin, asta nu inseamna ca nu exista si cai mai usoare de a intra in posesia acestei modene a viitorului. Pentru ca un Bitcoin insemna 576 de dolari, uite cateva metoda de castiga si tu:

Deschide un portofel Bitocoin, de preferat pe cex.io pentru ca este singurul site care va ofera posibilitatea sa cumperi GHS, adica teren de minare, fara sa mai instalezi alte programe sau sa ai un PC foarte performant. Prin acest teren de minare vei produce Bitcoin fara sa mai faci nimic.

Apoi sunt cateva metode gratuide de a castiga Bitcoin prin urmatoarele site-uri:

Qoinpro.com: Pe acest site castigi Bitcoin Automat, in fiecare zi. Te inregistrezi, adaugi codul tau de wallet si la fiecare 24h primesti Bitcoin.

Continuarea pe BizTop.ro!

Ultimele stiri