Acasă Economie Campionatul Mondial de Management, un singur pas pana la marea finala

Campionatul Mondial de Management, un singur pas pana la marea finala

31

Finala nationala a Campionatului Mondial de Strategie si Management, Global Management Challenge, editia a IX-a, va avea loc joi, 5 iunie 2014, la Hotel Ramada Plaza din Bucuresti, sala Europa. Campionatul Mondial de Strategie si Management este un simulator virtual de afaceri unic in lume ce ofera, in afara de prestigiul participarii, posibilitatea testarii si dezvoltarii abilitatilor manageriale, in conditii identice cu scenariile economice din viata reala. Echipe din 42 de tari se lupta, an de an, sa cucereasca titlul mondial – Germania, Franta, Italia, Mexic, Brazilia, Grecia, Rusia, China sau Statele Unite sunt doar cateva exemple.

In tara noastra, GMC se desfasoara sub inaltul patronaj al Bancii Nationale a Romaniei. Editia de anul acesta reuneste peste 30 de echipe din companii de prestigiu pe piata romaneasca. La editiile precedente, Romania a fost reprezentata in finala internationala (dispute extrem de spectaculoase ce au avut loc la Lisabona, Macao, Kiev si Bucuresti) de echipele unor companii precum Prutul, Enel, Mercedes-Benz Romania sau de echipe de studenti ale caror capacitati manageriale au „ingenuncheat” multinationale cu zeci de ani de experienta. Pe plan mondial, ultima castigatoare Global Management Challenge a fost echipa Ucrainei.

Competitia se va incheia cu gala de premiere GMC, incepand cu ora 20.00, in cadrul careia va fi desemnata cea mai buna echipa la nivel national, ce va reprezenta Romania la Finala Internationala, care se va desfasura anul acesta in Rusia, la Soci, in luna septembrie si cu un dineu oficial oferit de organizatori.

Evenimentul va reuni repezentanti ai Bancii Nationale a Romaniei, mangeri si specialisti in resurse umane din toate industriile, investitori din mediul privat, precum si reprezentati ai companiilor participante la competitie.

Organizatori sunt Profiles International in parteneriat cu Dima Consulting Group. Partenerii media ai evenimentului sunt Realitatea TV, Intelligent Life- licenta revistei de business – lifestyle si cultura a publicatiei The Economist, stireazilei.ro, caplimpede.ro, biztop.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos