Acasă ACTUALITATE Agentia Nationala de Securitate a SUA a atacat o celebra companie romaneasca!

Agentia Nationala de Securitate a SUA a atacat o celebra companie romaneasca!

33

Una dintre cele mai cunoscute companii romanesti din lume a fost tinta atacurilor celebrei NSA, conform unor dezvaluiri recente.

Conform gândul.info, Edward Snowden a făcut publice noi documente care incriminează acțiunile SUA. Astfel, Agenția Națională de Securitate Cibernetică a SUA (NSA), împreună cu cea britanică GCHQ, ar fi atacat mai mulți producători care oferă soluții de securitate informatică, printre care și firma românească BITDEFENDER, una dintre cele mai mari și mai performante la nivel mondial.

La prima vedere pare un lucru greu de crezut, ținând cont de faptul că americanii militează permanent pentru dezvoltarea acestui tip de activitate, foarte necesară protecției informațiilor…

Problema este însă alta: performanțele obținute de aceste firme, care dezvoltă programe de securitate informatică, au dus la depistarea unor programe spion introduse de agențiile americane în tehnica computerizată de pe piața internațională. Astfel, compania rusă Kaspersky Lab, principala țintă a atacurilor informatice, a descoperit de-a lungul timpului mai multe programe foarte periculoase, precum Flame și Gauss.


Citeste si:

Cum iti dai seama singur ca ai telefonul ascultat!

Cum ne citeste SRI mesajele din telefon fara sa stim! Vezi dovezile!


Conform The Intercept, Kaspersky Lab a descoperit chiar în acest an o organizație care distribuie unelte de spionaj și malware, numită Equation Group , unelte despre care se crede că au fost dezvoltate de NSA.

NSA

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos