Acasă ACTUALITATE Agresiunea Rusiei în Marea Neagră: Iohannis convoacă CSAT! ”Cunoaștem bine situația din...

Agresiunea Rusiei în Marea Neagră: Iohannis convoacă CSAT! ”Cunoaștem bine situația din teren. Vreau să-i asigur pe români că suntem pe fază”

88

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că va convoca săptămâna viitoare Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT) exlusiv pentru situația din zona Mării Negre și comasarea trupelor rusești la granița cu Ucraina.

Președintele a subliniat că autoritățile române cunosc bine situația din teren.

URMARESTE-NE PE YOUTUBE

Au apărut tensiuni în regiunea Mării Negre. Noi urmărim cu foarte mare atenție aceste lucruri. Nu așteptăm să primim informații de la alții, noi dăm informații altora, pentru că avem servicii foarte performante pe această zonă. Am avut discuții cu ministrul Apărării și alte servicii. Cunoaștem foarte bine situația din teren și tensiunile de acolo ne preocupă. Suntem extrem de îngrijorați.Situația trebuie evaluată nu doar militar, ci și diplomatic.Voi convoca săptămâna viitoare CSAT special pentru zona aceasta și acumularea de trupe pe granița de est a Ucrainei.Vreau să-i asigur pe români că suntem pe fază,” a declarat președintele Klaus Iohannis.

Articolul precedentReforme masive: Ce prioritati are Ioana Mihaila la Ministerul Sanatatii!
Articolul următorPreședintele Iohannis critică dur vaccinarea cu AstraZeneca: ”Lucrurile nu pot fi trecute cu vederea”