Acasă Social Agresorul fetei din Alexandria, ARESTAT! A cunoscut-o pe Internet, a VIOLAT-O, apoi...

Agresorul fetei din Alexandria, ARESTAT! A cunoscut-o pe Internet, a VIOLAT-O, apoi MUTILAT-O!

Tanarul care a violat si mutilat o fata din Alexandria, pe care a cunoscuse pe Facebook, a fost arestat. Chiar in seara in care s-au vazut pentru prima data, individul a batjocorit-o si a batut-o. Femeia a murit dupa doua zile.

CRIMINAL ALEXANDRIA

Tribunalul Teleorman a decis ca Nicu-Alin Cristea sa fie arestat pentru 29 de zile, fiind acuzat de uciderea Elizei Dragne (30 ani), dupa ce acesta a fost retinut luni noaptea pentru 24 de ore de procurorii criminalisti si prezentat marti instantei cu propunere de arestare preventiva. Tribunalul Teleorman a admis propunerea procurorilor si a emis mandat de arestare preventive pentru o perioada de 29 de zile.

Mama tinerei Eliza Dragne a luat, dupa tragicul deces al fiicei sale, o hotarare care va duce la salvarea altor vieti: organele vor fi donate, rinichii la Spitalul Fundeni, pancreasul si splina Elizei urmand sa ajunga la un spital din Cluj Napoca.

Nicu Alin Cristea a ucis-o pe Eliza Dragne cu bestialitate, dupa ce i-a aplicat in repetate randuri multiple lovituri, a injunghiat-o in zona gatului, a incercat sa o sugrume cu un snur si apoi a abandonat-o in camp. Leziunile pe care i le-a provocat i-au adus tinerei moartea, iar individul, a fost retinut in noaptea de luni spre marti pentru 24 de ore sub acuzatia comiterii infractiunii de omor, incadrarea care a fost schimbata, dupa decesul tinerei, din tentativa de omor in omor.

Sursa: Romania TV

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentVESTE BUNA PENTRU ROMANI! Salariul minim brut pe tara ar putea creste de la 1 ianuarie 2015!
Articolul următorTRAGEDIE IN PRAHOVA! Un batran a murit CALCAT de tren!