Acasă Monden Sotul Dianei Sosoaca a fost condamnat dupa ce a lovit un politist....

Sotul Dianei Sosoaca a fost condamnat dupa ce a lovit un politist. Senatoarea este la a treia casatorie

Sotul senatoarei Diana Sosoaca, Dumitru Silvestru Sosoaca, a fost condamnat penal pentru ca a agresat un politist aflat in timpul exercitarii atributiilor de serviciu. Este vorba despre scandalul cu o echipa a postului de televiziune Rai Uno.

Sosoaca a primit 180 de zile de amenda-inchisoare, el trebuind sa plateasca suma de 18.000 de lei catre statul roman. In cazul in care nu va achita, ”cu rea-credinta”, pedeapsa s-ar putea comuta intr-una de inchisoare cu executare.

Potrivit rechizitoriului, Dumitru Silvestru Sosoaca ”l-a tras de uniforma, i-a pus o mana in gat si l-a impins de perete pe agentul de politie Balasoiu Gheorghe Teodor din cadrul Politiei Sectorului 1 – sectia 4 politie, in timp ce acesta se afla in exercitarea atributiilor de serviciu, cauzandu-i persoanei vatamate suferinte fizice”.

In plus, Dumitru Silvestru Sosoaca este obligat sa achite cheltuieli de judecata in valoare de 2.500 de lei. Politistul agresat a a refuzat sa se constituie parte civila in proces, el nesolicitand despagubiri morale sau materiale. Sentinta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in 10 zile de la comunicare.

Citeste si: Ce a difuzat Rai Uno, jurnalistii din Italia sunt socati de comportamentul lui Sosoaca: „Solidaritate cu Lucia Goracci, a fost agresata cand isi facea meseria”

In timpul procesului, Silvestru Sosoaca a sustinut ca este nevinovat si a acuzat procurorii ca au instrumentat cauza pe repede-inainte, pentru a-l trimite rapid in judecata prin incalcarea dreptului la aparare. De asemenea, el a contestat o parte din probe, inclusiv filmarea trimisa la Bucuresti de trustul italian de televiziune, sustinand ca aceasta ar putea fi contrafacuta. De asemenea, Sosoaca a sustinut ca imaginile au fost realizate in imobilul sau, fara a i se cere acordul.

Dumitru Silvestru este al treilea sot al senatoarei Diana Sosoaca.

URMARESTE STIREA ZILEI!
Stirea Zilei Instagram
Articolul precedentSuperalimentul care nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa: nu îngrașă, e sățios și stimulează bila leneșă
Articolul următorDispare un simbol al litoralului romanesc: Epava de la Costinesti cedeaza sub propria greutate si se scufunda